Werkwijze

Bijlesprof hanteert een professionele aanpak voor het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Voordat een bijles van start gaat, vindt Bijlesprof het bijvoorbeeld belangrijk om te weten waar uw zoon of dochter behoeft aan heeft. Bijlesprof kijkt altijd naar de situatie die goed bij uw zoon of dochter past. Elke leerling is immers anders en elke leerling heeft daarom andere bijlesbehoeften! Daarnaast wordt de bijles gegeven door een ervaren bijlesgever. Bijlesprof heeft ruime ervaring met het geven van bijles aan leerlingen in verschillende vakken en op verschillende niveaus: van basisschool tot vwo. Het voordeel daarvan is dat de bijlesgever snel kan doorgronden waar het misgaat.

Bijlesprof verzorgt bijles in Gouda in de avonduren en op zaterdag. De bijles wordt gegeven door een ervaren, universitair geschoolde bijlesgever. Tijdens een (telefonisch) kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en voorkeuren en wordt een bijlesarrangement op maat samengesteld.

Hoe meldt u uw zoon of dochter aan voor bijles?

1. Bel naar 06-21324753 of stuur een e-mail naar info@bijlesprof.nl.

2. In een telefonisch gesprek met Bijlesprof bespreekt u uw bijleswensen en wordt een specifiek bijlesarrangement samengesteld.

3. Ter bevestiging krijgt u het bijlesarrangement toegestuurd. Na ondertekening kan de eerste bijles beginnen!